Britax-Romer Scoică auto Britax Baby-Safe Plus SHR II

1.229,00 Lei

Scoica auto Baby-Safe Plus SHR II combină funcțiile avansate de siguranță, cum ar fi protecția la impactul lateral, cu simplitatea în utilizare prin eliberarea cu o singură mână.

Culoare:
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 2000023258 Ai nevoie de ajutor? 0745203530
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Scoica auto Baby-Safe Plus SHR II poate fi folosită de la naștere, până când copilul atinge greutatea de 13 kg. Este o scoica ce oferă un spațiu generos copiilor mai mari de aceea poate fi folosită fără probleme și după vârsta de un an.

Baby-Safe Plus SHR II se poate instala în trei moduri diferite: cu centura mașinii, pe bază ISOfix sau pe bază care se instalează cu centura. Instalarea pe bază faciltează amplasarea copilului în scoică deoarece acesta nu mai trebuie pus peste centura mașinii; în plus, instalată astfel, scoica este mai înaltă și permite o vizibilitate mai bună a copilului pe geam.

Scoica este dotată cu protecție la impactul lateral prin tehnologia inovatoare D-SIP, pe lângă căptușirea cu materiale moi ce contribuie și la sporirea confortului. De asemenea, este dotată cu centură în 5 puncte care se reglează împreună cu tetiera, pe măsură ce copilul crește în înălțime.

Scoica auto Baby-Safe Plus SHR II poate fi montată cu ușurință pe cărucior, cu ajutorul adaptorilor CLICK & GO, eliberarea de pe cărucior făcându-se facil, prin apăsarea unui singur buton.

Rezultat la testul ADAC: Bine (instalată cu centura); Foarte bine (instalată cu baza ISOfix)
Omologată: ECE R44/04 

Categoria: 0-13 kg

Vârsta: 0-12 luni

Instalare: Centura mașinii

Orientare: Cu spatele la sensul de deplasare

i-size: Nu

Scrie un review


Suport clienti Luni-Vineri 8.30-19.30 cu programare, sâmbăta 10.00-16.00 cu programare

0745203530 office@nolakids.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!