Cybex Scaun auto copii Cybex Sirona Platinum

2.350,00 RON

Scaunul auto Cybex Sirona Platinum poate fi folosit de la naștere până când copilul atinge greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani), putând fi amplasat atât cu fața, cât si cu spatele la sensul de mers. Scaunul este dotat cu funcția de rotire 360° ce permite întoarcerea acestuia cu fața spre portiera mașinii, facilitând amplasarea copilului în scaun.

Culoare:
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: 517000065 Ai nevoie de ajutor? 0745203530
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Review-uri (0)
Scaunul auto Cybex Sirona Platinum poate fi folosit de la națtere până când copilul atinge greutatea de 18 kg (aproximativ 4 ani). Scaunul se poate amplasa cu spatele la sensul de mers până la 18 kg sau cu fața de la 9 kg (dar nu mai devreme de 9 luni) la 18 kg.

Instalarea se realizează doar cu baza ISOfix, scaunul fiind dotat cu indicatori vizuali pentru a asigura montarea corectă (compatibilitatea cu mașina se poate verifica aici).

Scaunul este dotat cu funcția de rotire 360° ce permite întoarcerea acestuia cu fața spre portiera mașinii, facilitând amplasarea copilului în scaun.

Sirona Platinum are multiple poziții de înclinare, reglabile în mers, cu o singură mână,10 poziții de reglare a tetierei, iar centurile scaunului se ajustează automat împreună cu tetiera. Când este utilizat cu fața la sensul de mers, nu se mai folosesc centurile scaunului ci perna frontala de siguranță ajustabilă.

Scaunul este dotat cu sistem de protecție la impactul lateral (L.S.P. System) ce contribuie la reducerea forțelor încă din stadiul incipient al impactului.

Insertul reductor pentru nou-născuți se achiziționează separat.


Rezultat la testul ADAC: Bine

Categoria: 0-18 kg

Vârsta: 0-4 ani

Instalare: ISOfix

Orientare: Cu spatele la sensul de deplasare

i-size: Nu

Funcția de rotire: Da

Scrie un review


Suport clienti Luni-Vineri 8.30-19.30 cu programare, sâmbăta 10.00-16.00 cu programare

0745203530 office@nolakids.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!