Britax-Romer Scaun auto copii Britax Two Way Elite

999,00 RON

Scaunul auto Britax Two Way Elite este unul dintre scaunele cu cea mai lungă durată de viață datorită spătarului înalt fiind în același timp potrivit pentru majoritatea mașinilor deoarece se instalează cu centura.

Culoare:
Momentan indisponibil

Durata de livrare: 10-15 zile

Cod Produs: BTWECB Ai nevoie de ajutor? 0745203530
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Video
  • Review-uri (0)

Scaunul auto Britax Two Way Elite poate fi folosit de la greutatea de 9 kg, dar aproximativ vârsta de 9 luni - 1 an (nivelul minim al centurilor este mai ridicat comparativ cu alte scaune), până când copilul atinge greutatea de 25 kg (aproximativ 6 ani). Acest scaun are unul dintre cele mai lungi spătare ceea ce îl face potrivit și pentru copii mai înalți.

Scaunul se poate amplasa atât cu fața, cât și cu spatele la sensul de mers până la 25 kg. Când este amplasat cu fața la sensul de mers, scaunul permite utilizarea centurilor sale până la 18 kg (primul  model permitea utilizarea lor până la greutatea de 25 kg; acest model nu mai este disponibil la vânzare din mai 2017). După această greutate, copilul este asigurat cu centura mașinii.

Instalarea cu spatele la sensul de mers se realizeaza cu centura în 3 puncte a mașinii și 2 centuri de ancorare de scaunul din față. Neavând picior de susținere în podea, Two Way Elite trebuie să se sprijine pe scaunul din față sau pe bord dacă este amplasat pe scaunul pasagerului (cu condiția ca airbag-ul să fie oprit).

Two Way Elite are 2 pozitii de înclinare, iar centurile scaunului se ajustează manual pe măsura ce crește copilul.

Scaunul vine împreună cu cele 2 centuri de ancorare de scaunul din față.

OBSERVAȚIE: Scaunul disponibil pentru închiriat este modelul inițial, care permite folosirea centurlor scaunului până la 25 kg când este amplasat cu fața la sensul de mers, dar și instalarea cu centura în două puncte, fiind pretabil pentru mașini modele mai vechi sau autocare.

Omologat: ECE R44/04

Categoria: 9-25 kg

Vârsta: 9 luni-6 ani

Instalare: Centura mașinii

Orientare: Atât cu fața cât și cu spatele la direcția de deplasare

i-size: Nu

Funcția de rotire: Nu

Scrie un review


Suport clienti Luni-Vineri 8.30-19.30 cu programare, sâmbăta 10.00-16.00 cu programare

0745203530 office@nolakids.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!